3.07.2009

5 πράγματα που μου τη σπάνε!!!!

Κατ' αρχάς, πριν ξεκινήσω, να σας πω ότι υπάρχει κι άλλο ποστάκι κάτω από το παρόν, διότι ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!

Δεύτερον, η exofthalmi με προκάλεσε και προσκάλεσε να μοιραστώ μαζί σας τα 5 πρώτα πράγματα που μου τη σπάνε!!!!!

et voila!

1. Οσοι δεν αγαπούν τα ζώα και τη φύση! Εχετε καταλάβει ρε αμόρφωτοι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ???? (συγνώμη exofthalmi καλόγριά μου, αλλά δεν αντέχω άλλο, θα τα πω όλα) Εχετε καταλάβει ότι προερχόμαστε ΟΛΟΙ από ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑ???? Εχετε καταλάβει οτι ΕΣΕΙΣ και Ο ΣΚΥΛΟΣ, Η ΓΑΤΑ, Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ, ΤΟ ΠΕΥΚΟ, Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και ΟΛΑ τα άλλα γήινα όντα, προέρχεστε απο ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑ???? Βρε ηλίθιοι, έχετε καταλάβει ότι αν πάθει κάτι ο πλανήτης ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ??????
2. (είμαι ήρεμη, ναι, είμαι ήρεμη) Οι υπερόπτες! Εχω βαρεθεί, έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να έχω να κάνω καθήμερινά στο περιβάλλον εργασίας μου με ανθρώπους οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απο τα αρχ...(συγνώμη, αδελφή, πάλι παραφέρομαι, το ξέρω) κι ότι μπορούν να συμπεριφέρονται και να μιλάνε στους υπόλοιπους λες και είναι υπηρέτες, δούλοι, υποδεέστεροι! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ (γιατί περι καταρρεύσεως προκειται, σας το λέω!). Εγώ έχω μάθει να ζω με λίγα. Εσείς να δω τι θα κάνετε!!!
3. Οι ρατσιστές!!! Βρε τούβλα! Επειδή το δικό σας δέρμα είναι άσπρο, τι σημαίνει? Οτι οι υπόλοιποι δεν είναι άνθρωποι?? Εχετε καταλάβει ότι είμαστε μόνοι, πάνω σε έναν πλανήτη που περιφέρεται στη μέση του πουθενά??? ΕΕΕ??? Νομίζετε ότι είναι τσιφλίκι των λευκών η ζωή??? (δεν έχει νόημα να ζητήσω συγνώμη πάλι, αδελφή exofthalmi...)
4. Οι θρησκόληπτοι!!! (εδώ αν δεν αντέχετε, προσπεράστε το). Οποιος πραγματικά πιστεύει ότι ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ με νηστεία, προσευχή και πίστη στο Θεό θα πάνε στον Παραδεισο, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει αυτό που θέλει, αρκεί να μην με θεωρεί παιδί του ΣΑΤΑΝΑ επειδή δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Κι επίσης, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματήστε να λέτε οτι οι ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ δεν είναι Χριστιανοί, ή οτι οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ είναι παλιάνθρωποι, ή ότι οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι καθήκια. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
5. Η προισταμένη μου. Γιατί συνδιάζει ΟΛΑ τα παραπάνω!

Προσκαλώ το patsiouri και daydreamer να συνεχίσουν το θάψιμο!!!

φιλούμπες,
Anima Rana
KAI MHN ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΤΑΚΙ! ΔΕΝ ΤΟ'ΓΡΑΦΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΕΙΠΑΜΕ!!!!

6 comments:

Anonymous said...

οι θρησκοληπτοι?????? και τολμας να μου λες οτι σου τη σπανε ανθρωποι μονοχνωτοι, ρατσιστες, ηλιθιοι, τυφλωμενοι απο παθος (οταν η καθε θρησκεια κυρησσει αγαπη), φανατικοι?.....ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι....
(μηπως εισαι αντιχρηστου?)

patsiouri said...

1:
Μην ανησυχείς. Κάποτε θα έρθει η ρημάδα η δευτέρα παρουσία.
Και τότε τα ζωάκια θα γυρνάνε χαρούμενα τιτιβίζοντας: " Χτύπησα ένα τσαντάκι από δέρμα ανθρώπου μόνο 500 ευρώ, ευκαιρία!" "Τους καημένους, τους γδέρνουν ζωντανούς βέβαια για να διατηρηθεί το δέρμα σε καλή ποιότητα αλλά τι να κάνεις..."

2: Γουστάρω τρελά οικονομική κρίση.
Ούτε δάνεια έχω ούτε παιδιά, και ξέρω κι'εγώ να ζω με λίγα. Αν έχω να πληρώσω το ίντερνετ και το ρεύμα και να φάω μακαρόνια δε με νοιάζει τέσσερα.

-3: Τι να πεις...
Αν και οι Έλληνες είναι ρατσιστές με τα πάντα, όχι μόνο με τους αλλόθρησκους η τους άλλου χρώματος.
Εσύ τόσα χρόνια παντρεμμένη που δεν έχεις μείνει έγκυος δε υφίστασαι ρατσισμό γύρω σου????
Αστο, βαράει από παντού!

4: Ο Θεός είναι ο imaginary friend των Ενηλίκων. Και τίποτα άλλο.

5: Ε, υπάρχουν τρόποι να της κάνεις τη ζωή μαύρη...

6: Πάω να διαβάσω κάτω!

anima rana said...

exofthalmi, ναι, ναι, αυτοί που διδάσκουν την αγάπη και δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από τα άντερά τους...

patsiouri,
1. και γαμώ! η προισταμένη μου θα έκανε για δέρμα που σκουπίζουν τα παρμπριζ των αυτοκινήτων!

2. κι εγώ γουστάρω, γιατί ξέρω τι θα γίνει και τους καλοβολεμένους τους περιμένη τρελλή φρίκη!!! χαρ χαρ χααααρ (σατανικό γελιο)

3. και τι δεν έχω ακούσει επειδή ακόμα δεν έχω μείνει έγκυος. Μέχρι κι ότι δεν αξίζει που ζω! ρε φιλενάδα, πότε θα πάρω ανάποδες και θα τους γαμοσταυρίσω όλους....

4. ναι, ο ... ξερόλας imaginary friend!

5. Της την κάνω!!!! ξανά χαρ χαρ χαααααρ!

6. Στις 20 Μαρτίου τα σπουδαία

φιλουμπες

anima rana said...

...ουπς, παρδον, στο νο.2 ορθογραφικον λαθος εντοπίσθη! τους "περιμένει" βεβαιως βεβαιως, όχι τους..."περιμένη"! Για όνομα!

Ασκαρδαμυκτί said...

Θα σταθώ λίγο στη θρησκοληψία.
Τις προαλλες απέβαλε η γυναίκα ενός φίλου μου. Πήγαν την Κυριακή στην εκκλησία και το είπαν στον φίλο τους ιερέα. Εκείνος της απαγόρευσε να φιλήσει εικόνα, το χέρι του και να πάρει αντίδωρο πρωτού της διαβάσει ειδική συγχωρητική ευχή...

anima rana said...

Ασκάρ... μην με συγχίζεις κι εκραγώ!